Nese deshironi te jetoni me gjate hani shendetshem

Njerezit te cilet ishin duke ngrene mire ne fillim te studimit dhe qendruan ne kete udhe, kishin midis 9 dhe 14 per qind rrezik me te ulet te vdekjes se hershme. Per te jetuar me gjate, ndikon edhe menyra e ushqyerjes. Nje ekip kerkimor ne Shtetet e Bashkuara ka studiuar dieta dhe informacione shendetesore nga […]