Specialisti Pilku me nje propozim ideal per luleshtrydhen!

Specialisti i bujqesise Ilir Pilku i cili eshte gjithmone prezent per te dhene nje zgjidhje ne cdo problem qe paraqet sektori bujqesor. Se fundmi ne nje postim te zotit Pilku jepet nje propozim per te tregtuar luleshtrydhen e cila kete periudhe eshte ne pikun e prodhimit. Si pasoje e anomalive ne tregun vendas dhe ate […]