Demokratet Lushnjare neser votojne kandidatet e tyre per deputet!

Partia Demokratike dega Lushnje ka publikuar listen e 14 kandidateve per deputete te cilet do ti nenshtrohen procesit te votimit nga anetaresia. Kryetari i saj Sajmir Korreshi ka publikuar udhezimet per kete proces dhe gjithçka duhet te dine anetaret e PD-se. Lista eshte interesante dhe ka frymemarrje me elemente te rinj. Me vendim te Komisionit […]

ITALI/ Dy sipermarres Lushnjare pergatisin pica falas per stafin e spitalit

Nuk kane te mbaruar shqiptaret te cilet po solidarizohen me dhimbjen e madhe qe po kalon Italia si pasoje e pandemise COVID-19 e cila ka shkaktuar nje kolaps te sistemit shendetesor dhe ekonomik. Nje gjest i cili ka bere buje ne qytetin e Colornos eshte ai i dy djemve shqiptare nga Lushnja te cilet kane […]