Kompanite e prodhimit te birrave pesojne ulje prodhimi per shkak te motit te keq ne Evrope

Rezervat e pijeve evropiane po bien pasi një analist paralajmëroi se moti i keq mund të shkaktojë rënien e çmimeve këtë verë. Aksionet e Carlsberg, Heineken dhe Fever-Tree patën më shumë se 2% rënie të premten. Analisti Jefferies Edward Mundy paralajmëroi se shitjet e kësaj vere mund të ulen në krahasim me verën e kaluar, […]