Zonat e Mbrojtura: Prezantohet studimi per Parkun Kombetar Divjake – Karavasta

Gjate takimit te tretë Rajonal per prezantimin e Studimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore për qarqet Shkodër, Lezhë, Durrës, Tirane, Fier dhe Vlorë, i cili u organizua ne Lezhe u krye edhe njohja e te pranishmeve me kufijte e rishikuar te zonave te mbrojtura. Ashtu si te gjithe drejtuesit e AdZM-ve te perfshira te cilet […]

Mali i Munelles zone e mbrojtur, Prezantohet propozimi

Është prezantuar propozimi i Agjencisë Kombëtare të Zonave të mbrojtura për shpalljen e Malit të Munellës si zonë e mbrojtur. Propozimi është diskutuar me banorët e zonës, për ta shndërruar këtë në një atraksion turistik jo vetëm duke pasur parasysh vlerat që ka kjo zonë, por edhe sepse është habitati i vetëm ku riprodhohet rrëqebulli […]