Greta Thunberg refuzon çmimin mjedisor – ‘Klima nuk ka nevoje per çmime’

Aktivistja suedeze e klimës, Greta Thunberg ka refuzuar të pranojë çmimin mjedisor, duke thënë se lëvizja klimatike kishte nevojë për njerëzit në fuqi që të fillojnë të “dëgjojnë” “shkencën” dhe jo çmimet. Aktivistja e re për klimën, e cila ka mbledhur miliona me lëvizjen e saj “E Premtja e së Ardhmes”, u nderua në një […]

Ermal Sefa refuzon manditin e deputetit per qarkun Fier

Vazhdon refuzimi i mandatit nga lista e deputeteve te qarkut Fier i demokrateve lushnjare. Ermal Sefa e ka refuzuar prerazi marrjen e mandatit te deputetit. Ja si shprehet ai pas refuzimit: Së pari, e refuzoj sot mandatin e deputetit, duke dëshmuar kështu kauzën e drejtë të opozitës së bashkuar përballë një kryeministri bajat e të […]