COVID-19/ Hyjne ne fuqi masat e reja kunder perhapjes se virusit, Jo grumbullime mbi 10 persona

Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale ka njoftuar se kanë hyrë në fuqi masat e reja propozuar nga Komiteti Teknik i Ekspertëve. Ndalohen grumbillimet me më shumë se 10 persona në vende të hapura dhe të mbyllura. Ndalohen mbledhjet partiake dhe tubimet. Ndalohen e konferencat, ceremonitë e festave, ceremonitë martesore dhe organizimet përtej familjare të […]