Karburantet/ Autoriteti i Konkurrences heton perseri tregun, ka kufizime ne konkurrence

Autoriteti i Konkurrencës do të hetojë sërish tregun e karburanteve në vend. Në fund të muajit tetor, Autoriteti i Konkurrencës vendosi hapjen e procedurës së hetimit paraprak në tregun e ngarkim-shkarkimit, importit, depozitimit, shitjes me shumicë të karburanteve. Hetimi do të përfshijë periudhën tetor 2017-tetor 2020 dhe synon të mbledhë shenja të mundshme të kufizimit […]

Moti i keq – Kufizime te furnizimit me uje ne Lushnje

Si pasoje e motit te keq gjate mbremjes se sotme i shoqeruar me stuhi dhe rebeshe shiu, i cili parashikohet te vazhdoje edhe diten e neserme, Ujesjelles Kanalizime Lushnje ka njoftuar se do te kete kufizime te furnizimit me uje ne disa zona te Lushnjes. Me poshte keni njoftimin e plote. Njoftim! Per shkak te […]