Koronavirusi/ Fieri dhe Lushnja i binden masave ekstreme te shtetrrethimit

Masat ekstreme te shtetrrethimit te mara nga qeveria per te kufizuar perhapjen e Koronavirusit duket se po zbatohen nga qytetaret e Lushnjes dhe te Fierit. Qyteti i Fierit mengjesin e sotem eshte zgjuar me rruge pothuajse te zbrazura. Nuk ka pasur levizje te automjeteve ndersa bizneset kane qene te mbyllura. Edhe qytetarët e Lushnjes i […]