Vjelja e rrushit për verë, karakteristikat dhe proçeset për tu respektuar

Thuhet se historia e një vere fillon me hardhinë te cilën prodhuesi i verës apo fermerët e trajtojnë me kujdes gjatë gjithë vitit me shpresën e një rezultati të lartë. Megjithatë, mund të ndodhë që kjo përpjekje njëvjeçare të bëhet e pasukseshme në një çast, nëse një lëndë e parë apo mos-trajtim i duhur pengon […]

Divjake: Zhvillimi i ekoturizmit te qendrueshem duke respektuar mjedisin

Diten e sotme ne ambjentet e Qendres se Vizitoreve ne Parkun Kombetar Divjake Karavasta u zhvillua nje takim me aktoret dhe faktoret perfshires ne zbatimin e planit te menaxhimit te ketij parku. Ne kuader te projektit “Advokim per zhvillimin e ekoturizmit te qendrueshem duke respektuar mjedisin” i cili financohet nga Bashkimi Europian dhe INCA, dhe […]