Traktoret rrethojne Brukselin, Fermeret kunder shkurtimeve ne politiken e perbashket bujqesore te BE-se

Ndërsa liderët evropianë u mblodhën në Këshill për të diskutuar buxhetin e ardhshëm të Unionit për periudhën 2021-27, fermerët marshuan në kryeqytetin Evropian për të protestuar mbi perspektivat e shkurtimeve në Politikën e Përbashkët Bujqësore . Mbi njëqind traktorë bllokuan rrugët pranë qytetit evropian në një proteste të organizuar nga shoqatat e fermerëve të rinj të […]

Traktoret elektrik dhe avantazhet e tyre

Fendt е100 Vario është traktori i parë praktik me bateri që mund të përdoret në përdorim të përditshëm, kurse bateria e makinës mund të mbushet deri në 80% për vetëm 40 minuta. Eshtë traktori i parë me bateri që mund të përdoret çdo ditë pa qenë nevoja të karikohet disa herë në ditë, të paktën […]

Traktorët elektrikë, lamtumirë naftes, filtrave dhe vajit

Frendt është një markë mbarëbotërore e AGCO (prodhuesi amerikan i pajisjeve bujqësore) që ndodhet në Shtetet e Bashkuara. Është një nga prodhuesit e besueshëm të traktorëve në SHBA. Frendt 1050, 1046,1042 dhe Frendt 1000 vario janë traktorë të njohur. Kompania pritet te hedh ne treg gjate 2019 traktorin elektrik Vario 100. Ai ka një fuqi prej 50kW, […]