Shqipëria i bashkohet EFSA-s në fushatën mbarë evropiane për të parandaluar Murtajën Afrikane të Derrave

Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore (EFSA) së bashku me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural po bashkojnë forcat në vitin 2023 në një fushatë mbarë evropiane për të mbështetur luftën kundër Murtajës Afrikane të Derrave (MAD). Tani në vitin e saj të katërt, fushata #StopMAD rrit ndërgjegjësimin e fermerëve, gjuetarëve dhe veterinerëve në tetëmbëdhjetë vende […]

Divjaka i bashkohet dhimbjes se familjareve te prekur nga termeti

Bashkia Divjake diten e sotme ashtu si te gjithe bashkite ne vend kane grumbulluar ndihma per familjet e prekura nga termeti. Thirrjes se bashkise Divjake i jane pergjigjur nje numer i madh banoresh dhe biznesesh duke kontribuar sado pak per lehtesimin e dhimbjes se madhe dhe gjendjes se renduar qe gjenden banoret ne durres dhe […]