Deklarate e Ambasades se SHBA: Jo dhune ne proteste!

Ambasada Amerikane ka reaguar per protesten e neserme duke  iu bëre thirrje organizatorëve që të mbajnë përgjegjësi përballë po të njëjtave parime, t’iu bëjnë thirrje publikisht mbështetësve të tyre të mblidhen paqësisht si dhe të refuzojnë energjikisht dhunën në çdo mundësi. Shtetet e Bashkuara duan atë që meriton populli shqiptar: sundim të ligjit që mbron […]

Problemet e Reformes ne Drejtesi, Organizatat e Shoqerise Civile deklarate per shtyp

Organizatat e shoqërisë civile që po monitorojnë ecurinë e reformës në drejtësi dhe aktivitetin e institucioneve të reja të sistemit të drejtësisë kane dale ne nje deklarate per shtyp diten e sotme. Organizatat shprehin pakenaqesite lidhur me vonesat ne reformen ne drejtesi por edhe per qeverine e cila nuk ka krijuar ende infrastrukturen per institucionet […]

Fermerë, grumbullues dhe agropërpunues deklaratë kryeministrit!

Fermerë, grumbullues dhe agropërpunues deklaratë kryeministrit!

Partia Agrare Ambientaliste mblodhi sot një  grup fermerësh, agropërpunues, exportues dhe grumbullues të produkteve bujqësore. Ndryshimet në paketën fiskale 2019 lidhur me TVSH-në penalizojnë exportin dhe favorizojne produktet e huaja në çdo aspekt duke vënë në pozita të vështira prodhuesit vendas dhe fermerët.  Agron Duka kr I PAA u ka kerkuar pjesëmarrësve ne takim të […]