Vazhdon ndotja e Parkut nga pushuesit pa kulture!

Situata e ndotjes se ambjenteve ne Parkun Kombetar Divjake – Karavasta vazhdon te jete problematike. Edhe pse vazhdimisht eshte bere thirrje nga punonjesit e Parkut, organizatat mjedisore dhe mediat per ruajtjen dhe grumbullimin e mbetjeve te krijuara nga pushuesit per ne vendet e caktuara, ka akoma njerez te pandergjegjshem qe nuk respektojne rregullat. Edukimi dhe […]

Pushuesit, ndotesit me te medhenj te mjedisit!

Vazhdon te mbetet problem ndotja e plazhit dhe Parkut me plehra nga pushuesit ditor ne Parkun Kombetar Divjake-Karavasta. Megjithese çdo dite perflitet per rendesine e mjedisit dhe ruajtjen e tij pasi ka lidhje te drejtperdrejte me shendetin tone dhe ushqimeve qe ne konsumojme, duket se nje pjese e mire e qytetareve nuk duan ta kuptojne. […]