Antibiotiku natyror qe lufton alergjite dhe vret viruset

Mjalti dhe hudhra kanë veti të fuqishme antibiotike që konsolidojnë sistemin tuaj imunitar. Nga njëra anë, përfitimet e mjaltit me ujë të nxehtë përfshin dëbimin e të gjitha toksinave nga trupi juaj dhe nga ana tjetër, hudhra njihet që është një ushqyese me shumë më pak kalori. Cilat janë përfitimet e mjaltit dhe hudhrës? Ushqen […]

Viruset dimerore, drejtohuni tek mjeku kur keni keto simptoma!

Instituti i Shëndetit Publik ka bërë apel për të mos neglizhuar simptomat e gripit. Ekspertët e ISHP-së thonë se gripi nuk duhet nënvlerësuar dhe se qytetarët duhet të konsultohen me mjekun nëse kanë probleme me frymëmarrjen. “Gripi është një infeksion viral akut, i cili përhapet lehtë nga njeriu tek njeriu. Gripi mund të prekë çdo […]