Ballagati i neperkembur ne diktature, vazhdon te mbetet i njejte edhe ne demokraci!

Shtatë kilometra rrugë në njësinë administrative Ballagat në Lushnje janë kthyer në një sfidë të përditshme për drejtuesit e automjeteve që kalojnë aty. Kjo rruge eshte edhe nje aks lidhes me qytetin e Peqinit e cila shpesh here perdoret nga turistet e huaj pasi jua nxjerr GPS si rruge alternative. Qytetarët thonë se gjendja e […]

Fillon “vjedhja tradicionale” e gjelave te detit! Ballagati i pari!

Ramiz Sharka dhe Ilir Sharka jane viktimat e vjedhjeve te kryera ne Ballagat, ne lagjen e Fushes. 23 gjela e pula Ramizit dhe 12 Ilirit jane preja e hajduteve. Ardhja e festave te fundvitit dhe kerkesa per konsum ne treg e gjelit te detit si dhe “ekonomia e dobet” e hajduteve te cilet sic duket […]