Pije freskuese per hidratim dhe energji gjate veres

Kjo pije përdoret për të shuar etjen dhe për tretje, është një pije natyrale me pak kalori, mund të përgatitet lehtësisht në shtëpi si një pije freskuese pasdite, por gjithashtu shërben në fund të një vakti, ndoshta në kavanoza qelqi, si një koktej. Meqenëse djersitemi më shumë në muajt e ngrohtë, duhet të pimë më […]

Ja çfare duhet ngrene per nje hidratim te mire veror

Ushqimi që hani mund të ketë ndikim shumë të madh në mbajtjen në nivel të freskisë së trupit, gjë që ju duhet me urgjencë edhe këtë verë. Një parim i rëndësishëm është që të kontrollohet apetiti dhe të ruhet balanca e temperaturës trupore. Shumica mendojnë se pijet tejet të ftohta janë të mirëpritura, por sigurisht që […]