Fondet ne bujqesi – Te premten nisin aplikimet/ Çfare i perjashton fermeret

Më 29 Maj happen zyrtarisht aplikimet për fermerët që duan të përfitojnë nga fondet e vëna në dispozicion për financimin e sektorit bujqësor dhe blegtoral. Ministria e Bujqësisë dhe e Financave kanë nxjerrë udhëzimin përkatës për mënyrën e aplikimit dhe kriteret që i përjashtojnë fermerët. Sipas udhëzimit në fjalë, të botuar në Fletoren Zyrtare, aplikimet […]

Ja çfare i ndodh trupit tuaj, nese nuk hani fruta dhe perime!

Frutat dhe perimet permbajne disa prej vlerave ushqyese me te rendesishme per shendetin tone. Por sipas nje studimi te kryer se fundmi, vetem 11% e njerezve hane fruta dhe perime perdite. Por çfare mund te ndodhe me trupin tuaj, nese ju nuk hani mjaftueshem fruta dhe perime? Ju shfaqen probleme me sistemin e tretjes Pa […]