PD Divjake voton 6 kandidatet per deputet

Ashtu si ne te gjithe vendin edhe ne Divjake  Partia Demokratike ka zhvilluar nje proces te gjere te perzgjedhjes se emrave per deputete ne zgjedhjet e ardhshme parlamentare. PD divjake ka publikuar listen e kandidateve te cilet kaluan filtrin e komisionit te vleresimit te kandidateve i krijuar posacerisht per kete proces i cili po zhvillohet […]

PD Lushnje denoncon: “Bashkia ka mbushur listen me votues te PS-se dhe jo me hallexhinj”

PD dega Lushnje nepermjet kryetarit te saj Sajmir Korreshi ka ndermare nje fushate denoncimesh mbi mungesen e ndihmes qe sipas videove te publikuara prej tij nxjerrin zbuluar propoganden e pushtetit. Z. Korreshi thote se videot jane mare ne njesite administrative Allkaj, Saver dhe Ballagat. Dy dite me pare Sajmir Korreshi ka aluduar mbi vendimet e […]

Permbytjet – PD Lushnje ironizon punen e Bashkise!

Kryetari i Partise Demokratike Lushnje, Sajmir Korreshi ka ironizuar punen e bashkise lidhur me reshjet e rena 24 oret e fundit. Ne rrjetet sociale z. Korreshi ka shperndare pamje foto dhe video ku prezenca e ujit eshte e frikeshme. Situata eshte tejet e rende ne zonat fushore ku ka munguar pastrimi i kanaleve apo jane […]

PD Lushnje solidarizohet me te prekurit nga termeti

PD Dega Lushnje ka postuar qendrimin e saj lidhur me situaten me te fundit lidhur me termetin e dt 26 nentor. Kr. i deges se PD-se Sajmir Korreshi ben me dije angazhimin e strukturave te kesaj force politike ne Lushnje lidhur me ndihmat e grumbulluara. Gjithashtu PD Lushnje ngre shqetesimin per organizimin e manget te […]