Masat per Covid- 19: Subjektet tregtare ushqimore e te barnave, me shumice, duhet te mbajne rezerva per tre muaj

Qeveria ka marrë në mbrëmje, krahas shpalljes së gjendjes së fatkeqësisë natyrore edhe disa masa të tjera shtesë që i detyrojnë bizneset që tregtojnë produkte ushqimore dhe barna, me shumicë, të mbajnë rezerva për tre muaj. Përndryshe do të marin gjoba prej 5 milionë lekësh dhe do të përjashtohen nga tenderat për 3 vjet. Vendimi […]